Selecteer een pagina

Mylène over de Vloer

Muziek

Eigen nummers, afgewisseld met popklassiekers in je moerstaal

Journaliste/zangeres/televisiemaakster Mylène de la Haye is weer te boeken als zangeres. Het repertoire is een feestelijke combinatie van eigen nummers en vertalingen van ‘onvertaalbare’ popklassiekers, maar ook van wat obscuurder werk van grote pophelden. De band is half vrouw, half man. Mylène zingt, doet percussie en ontpopt zich als de meest enthousiaste kazoospeler van het westelijk halfrond 😊.

Mylène kan lekker zichzelf en dichtbij haar publiek zijn bij deze act. Ze praat haar Nederlandstalige repertoire met humor, veel directheid en zelfspot aan elkaar. Ze heeft niet alleen een voorkeur voor nummers die de ziel raken maar ook voor songs waar ze van oudsher gewoon niet omheen wil en kan. Ze zingt vertalingen van nummers uit haar jeugd van o.a. Bowie, Billy Swan, Randy Newman, Creedence Clearwater Revival, Ray Charles en Elvis Presley. Maar ook een liedje van Amy Winehouse omdat Mylène toch een kleine voorliefde heeft voor songs die besprenkeld zijn met een vleugje seks, drugs en rock ’n roll. Eigen nummers zijn er ook. Over hopeloze minnaars, vakantieliefdes maar ook over journalistieke onderwerpen waarover ze heeft geschreven zoals een protestsong over een slachtoffer van excessief politiegeweld of een bitterzoete muzikale opsomming van dodelijke selfies.

Jina Sumedi

Jina Sumedi is een muzikale duizendpoot en heerlijke showboat op het podium die behalve toetsen (piano en orgel) ook accordeon, ukelele, banjo en nog wat illustere muziekinstrumenten bespeelt. Je zou het met haar meisjesachtige uitstraling niet zeggen maar dit is een oude rot in het vak. Ze speelde met de groten der aarde, waaronder Fisher Z. en (iets minder groot) Ivo Niehe.

Remy Vogel

Snarenvirtuoos Remy Vogel kan alles met z’n gitaar. Van boerenrock tot slide tot gipsyjazz tot vunzige delta blues. Zijn onderkoelde podiumuitstraling staat elk optreden weer in schril contrast met zijn gepassioneerde, scheurende maar soms ook prachtig en gevoelige gitaarspel.

Peter van Eick

En Peter van Eick is de drijvende kracht, de motor die altijd aan is en die steevast met een grote smile op z’n smoel op het podium staat.  

Informatie:

Voor info en boekingen: mylene@ziggo.nl of 06 15 68 68 30
Of via Peter van Eick: info@glasshouse-entertainment.nl 06 57579394

Condities

Een theaterconcert is 2x 45 minuten, of 1x 75 min. Pauze afhankelijk van de wensen, maximaal 30 min. Repertoire wordt bij kleinere podia, kroegen en huiskamer afgestemd op de locatie. Festivals in overleg.

Theater, Festival, cultureel centum en poppodia

  • Partage 80/20 met garantie van € 1.200,– excl  AR 7%, btw. Geluid en licht (+ bediening) van het theater.
  • Uitkoop € 1.550,– excl  AR 7% en btw. Geluid en licht van het theater
  • Vanaf een afstand van 40 km vanaf Amsterdam geldt een reiskostenvergoeding van € 35,– per auto.

Kleine podia, thema-en muzikale cafés

  • Vanaf € 600,– afhankelijk van aantal bezoekers.

Huiskamer concerten, lounge tuinen, zondagmiddag concert privé

Exclusief bij u thuis. Uw woonkamer of tuin zijn ook mooie speellocaties voor Mylene over de Vloer.

  • Speciaal tarief € 500,– voor huiskamers tot 25 personen.

Contact:

Goudenregenstraat 31
1431 RR Aalsmeer
+31 6 5757 9394
peter@glasshouse-entertainment.nl