Selecteer een pagina

Yes we meet Again

75 jaar bevrijding

Yes we meet Again

75jaar Bevrijdingconcert

Yes we meet Again 75 jaar Bevrijdingconcert – NIEUW

In 2019-2020 wordt in geheel Europa 75 jaar bevrijding gevierd.

Yes, We Meet Again! is een uniek bevrijdingsconcert als tegenhanger van alle bevrijdingspopfestivals. Speciaal gericht op de oudere doelgroep. Deze prachtige uitvoering met beeld en muziek, dans, zang en interessante verhalen kan in dit 75 Vrijheidsjaar in uw theater niet ontbreken.

Met medewerking van het NIOD en in het kader van de jubileum activiteiten van stichting 75jaar Vrijheid. Artiesten o.v.v. wijzigingen: Mariska van Kolck, Koos Mark Bigband, Jasper Taconis, Stefan Stasse en The Triolettes.

In de oorlogsjaren was muziek, film en theater het middel om samen te zijn. U ziet en hoort het entertainment vanaf het Leidseplein, Berlijn en Parijs. Van de Joodse jongens Johnny&Jones, Marlène Dietrich, The Andrew Sisters, Glenn Miller. Overweldigend zijn de indrukwekkende foto en filmbeelden op het led-scherm. Na een wervelende show eindigen we met Vera Lynn’s grootste hit: We’ll meet Again!

Dit concert is vanaf 2015 met succes jaarlijks opgevoerd in het Crown Theater Aalsmeer. Het gaat nu het land in. De tour probeert de bevrijdingslijn te volgen. Vanuit Zeeland naar Brabant en Limburg en dan langzamerhand omhoog.

Een educatie pakket voor scholen wordt nog ontwikkeld. Door onze goede contacten met de stichting 75jaarbevrijding en andere landelijke organisaties kunnen wij extra marketing verzorgen in uw gebied, alsmede contacten leggen met bevrijdingsorganisaties in uw omgeving.

Interesse?  Neem contact op met mij via 0657579394

Contact:

Goudenregenstraat 31
1431 RR Aalsmeer
+31 6 5757 9394
peter@glasshouse-entertainment.nl