Selecteer een pagina

Rabobank

Honderd jaar in 2016

Honderd jaar Rabobank

In 2016 was het de Rabobank Aalsmeer die een kleine 800 ouderen onthaalde op een nostalgische feestje.
 
Crown Theater was de eigentijdse locatie waar de 65-plussers afgelopen donderdagmiddag binnenstroomden. De Rabo-organisatie had voor een aan ouderen aangepast programma gezorgd. Geen hiphop, Ali B. en andere eigentijdse artiesten, maar Joke Bruijs, de Ramblers (van nu!) en Ron Brandsteder die een en ander aan elkaar praatte, bijgestaan door Rabo’s ‘eigen ‘Ron’ in de persoon van Ron Leegwater.
 
 
Filmbeelden
Schilderachtige filmbeelden zorgden voor veel oh’s en ah’s in de zaal. De opnamen gaven zowel een beeld van de in 1916 als Coöperatieve Tuinbouwbank opgerichte bank vroeger en nu. Ze waren, hoe kan het anders, afkomstig van Dick Piet, journalist, nijver speurder in het verleden die nu al vele jaren garant staat voor de al steevast uitverkochte filmavonden in de feestweek.
 
 
Bekende Aalsmeerders
Swingende muziek, door iedereen herkende liedjes en conférences van Brandsteder die terug zag op zijn ‘Aalsmeerse’ jaren toen hij wekelijks de Joop van den Ende studio’s bezocht. Enkele hem bekende Aalsmeerders zoals oud-burgemeester Joost Hoffscholte, Harmonie-voorzitter Tinie Man en oud-corso-bestuurder Henk de Groot mochten hun zegje doen en uiteraard was grand old bankambassadeur Berry Philippo niet vergeten. Hij gaf inzichten in de vele veranderingen die er hadden plaats gevonden.
 

Contact:

Goudenregenstraat 31
1431 RR Aalsmeer
+31 6 5757 9394
peter@glasshouse-entertainment.nl